BANNERLERİM

küresel ısınma

FOK KATLİAMINA DUR DEYİN!

Stop the Seal Slaughter
Related Posts with Thumbnails

28 Ekim 2009 Çarşamba

Çin Makarnası


ÇİN MAKARNASI
MALZEME:1 tavuk göğüs kuşbaşı, 1 paket çıbuk makarna, bir orta boy soğan, 2 diş sarmısak, 1 çorba kaşığı salça, yarım çay bardağı sıvı yağ nane, kırmızıpulbiber,tuz ,karabiber,kekikve isteğe bağlı soya sosu.
YAPILIŞI:Makarnayı haşlayıp süzün ama mutlaka soğutun ben duruluyorum sıvı yağı tencereye yada wok tavaya koyun kızınca kulbaşı etlerinizi ekleyin kavurun pişince etleriniz soğanı ekleyin sonra sırayla sarmısak, kekik,nane,tuz,kırmızıbiber, karabiber, hepsini harmanlayın en son salçayıda ekleyip karıştırın isteğe bağlı soya sosu ekleyin. Ateşi en kısığa ayarlayın ve makarnayı ekleyin, hepsini kısık ateşte tekrar harmanlayın. Makarnanız ısınsın ve hepsi birbirine karışsın ocaktan alın servis yapın sıcak sıcak.
Not:yanında rende havuç salatasıyla çok yakışıyor afiyet olsun.

1 yorum:

oriflameay dedi ki...

canım güzel bir tarif deneyeceğim teşekkürler